APRENDRE A FER PA AMB BLATS
ANTICS I LOCALS.
Dia Dissabte 22 de Febrer
Hora 11 h matí
Lloc Marenostrum (BCN)
Explicacio de com fer pa a casa.
Explicació de com fer la Massa Mare.
Com utilitzar-la.
Com guardarl-a.
Perque menjar nomes pa fet amb Massa Mare?
Les propietats nutricionals
Presencial ment es fara un pa amb el blat
recuperat Florence-Aurora i un pa de motlle
amb plàtan i nous.(sense sucre)
S'ensenyarà com elaborar la Massa Mare.
Es podran TASTAR diferents pans fets amb farina de:
Espelta integral (blat antic)
Blat Persa (blat antic)
Florence-aurora (blat recuperat)
Montcada (blat tipic del Valles)
Sègol 100 x 100
Forment (blat antic català)
Xeixa. (considerat el blat autocton de Catalunya)
On comprar farines d'aquests blats ?
Tot aixó i mes ho gaudirem amb les 25 persones
que vindran al taller.
Mes info a www.saludalplato.com
Apunteu-vos-hi !!! Encara queden places !!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada