divendres, 25 d’octubre del 2013

DOLÇOS DE NADAL, FULL I PASTIS DE PASTANAGA

ELABORACIÓ  DE   DOLÇOS A PARTIR DE DIFERENTS
FARINES, AMETLLA, ESPELTA  I  CIGRÓ.

Serà una recepta  sencilla apta per posar-hi qualsevol
tipus de farina, lo que ens permetra posar-hi tot tipus
d'especies i crear un munt de peces de diferents gustos,
colors i formes.


ELABORACIÓ DE FULL TANT  PER FER EN DOLÇ
COM    EN  SALAT
Farem  massa de full amb espelta, perque sigui ben digestiva
i amb menys grassa que un full  normal.
Amb una hi posarem fruita del temps i l'altre....ja ho veureu.

ELABORACIÓ  DE  PASTÍS  DE  PASTANAGA I  NOUS.

Es un pastís suau i fàcil de fer i amb posibilitat de fer-lo
creixer, es a dir adaptable, hi podreu afegir d'altres ingredients,
si voleu !!

LLOC :  MAREMAGNUM  (BCN)
Mes  info  a  :
www.saludalplato.com
Dia: diumenge   24   novembre
Hora:  11 h

Les  23 persones que hi serem ens ho pasarem molt
bé i aprendrem  tots junts.