TALLER PER APRENDRE A FER PA
(NOVA DATA)
Objectiu: aprendre a fer pa a casa a ma.
Lloc. VILAFANT
Dia: 1 de JUNY, dissabte
Horari: TOT EL DIA. inici 2/4 de 10 matí
Preu : 65€ (inclou dinar i refrigeris)
PLACES LIMITADES a 5 persones
ULTIM DIA D'INSCRIPCIÓ 29 DE MAIG
.
Condicions de pagament: consultar a
volsferpa@gmail.com
Taller eminenment pràctic.
Aprendrem diferents sistemes per amassar.
Veurem diferents farines.
Aprendrem a fer massa mare i
autilitzarla.
Courem en un forn tipic de casa.
MES INFORMACIÓ I CONSULTES A
volsferpa@gmail.com
dimarts, 16 d’abril del 2013
dilluns, 4 de febrer del 2013
TALLER APRENDRE A FER PA. TALLER TEORIC-PRACTIC.
TALLER APRENDRE A FER PA.
DIES 20 I 21 ABRIL
LLOC SOBRECASTELL (ARENY DE NOGUERA)
TEMES :
APRENDRE A FER PA I MASSA MARE.
TALLER TEORIC I PRÀCTIC.
INICI EL DISSABTE 20 MATÍ I TARDA.
DIUMENGE 21 MATÍ.
INCLOU : MATERIAL, DOSSIER, DINAR
DEL DISSABTE I REFRIGERIS.
PREU : 65 €
Mes informació a:
Per l'allotjament podeu contactar amb
ESTEFANIA Santiago
609 691 959 / 696 628 530
eltallernatural@gmail.com
EL TALLER NATURAL
DIES 20 I 21 ABRIL
LLOC SOBRECASTELL (ARENY DE NOGUERA)
TEMES :
APRENDRE A FER PA I MASSA MARE.
TALLER TEORIC I PRÀCTIC.
INICI EL DISSABTE 20 MATÍ I TARDA.
DIUMENGE 21 MATÍ.
INCLOU : MATERIAL, DOSSIER, DINAR
DEL DISSABTE I REFRIGERIS.
PREU : 65 €
Mes informació a:
Per l'allotjament podeu contactar amb
ESTEFANIA Santiago
609 691 959 / 696 628 530
eltallernatural@gmail.com
EL TALLER NATURAL
TALLER DE PANS NUTRITIUS I ENERGÈTICS.
DIA: 16 MARÇ
HORA: 11 H
LLOC MARENOSTRUM (BARCELONA)
TALLER DE PANS NUTRITIUS I ENERGÈTICS.
Elaboració de pa amb diferentes farines
per aconseguir una proteina vegetal en
forma de pa.
Blat, espelta, sègol amb sigrons, espinacs o llenties.
Elaboració de pans plens d'energia per aquells
que tenen petits molt moguts i gasten molta
energia o per aquells que busquen un suplement
energètic per anar a caminar o fer esport.
MES INFORMACIÓ A
www.saludalplato.com
HORA: 11 H
LLOC MARENOSTRUM (BARCELONA)
TALLER DE PANS NUTRITIUS I ENERGÈTICS.
Elaboració de pa amb diferentes farines
per aconseguir una proteina vegetal en
forma de pa.
Blat, espelta, sègol amb sigrons, espinacs o llenties.
Elaboració de pans plens d'energia per aquells
que tenen petits molt moguts i gasten molta
energia o per aquells que busquen un suplement
energètic per anar a caminar o fer esport.
MES INFORMACIÓ A
www.saludalplato.com
divendres, 28 de setembre del 2012
TALLERS DE PA DE NADAL,GALETES I PA DE PESSIC A GALLECS
TALLER DE NADAL
ENCARA HI HAN PLACES !!!!
TALLER DE GALETES, PA DE PESSIC I
PA DE NADAL.
DATA: Dissabte 15 de Desembre
Hora: 10 Matí
Lloc: Obrador de Gallecs.
Preu: 20 €
Farem galetes d'espelta
galetes amb blat Montcada
pans de pessic d'espelta
i pa de Nadal
CAL RESERVAR PLAÇA AL TEL
93 544 53 97
Correu info@espairuralgallecs.cat
S'utilitzen farines de Gallecs.
PLACES LIMITADES.
ENCARA HI HAN PLACES !!!!
TALLER DE GALETES, PA DE PESSIC I
PA DE NADAL.
DATA: Dissabte 15 de Desembre
Hora: 10 Matí
Lloc: Obrador de Gallecs.
Preu: 20 €
Farem galetes d'espelta
galetes amb blat Montcada
pans de pessic d'espelta
i pa de Nadal
CAL RESERVAR PLAÇA AL TEL
93 544 53 97
Correu info@espairuralgallecs.cat
S'utilitzen farines de Gallecs.
PLACES LIMITADES.
divendres, 14 de setembre del 2012
TALLERS DE PA I MASSA MARE A FIGUERES
Dia 31 d'octubre 2012
Lloc: Centre Civic Marca de L'Ham
Hora 2/4 de 8 de la tarda
ENCARA HI HAN PLACES
Taller: Aprendre a fer pa
Principis bàsics.
Les farines, la sal, l'aigua, el llevat.
L'amassat, el repós, la fermentació,
la cocció, el refredament, la conservació.
Més informació Centre Civic Marca de l' Ham.
FIGUERES
Dia 7 de Novembre 2012
Lloc: Centre Civic Marca de l'Ham
Hora: 2/4 de 8 tarda
COMPLERT
Taller: Aprendre a fer pa
Principis Bàsics.
Les farines, la sal , l'aigua, el llevat.
L'amassat, el repòs, la fermentació,
la cocció, el refredament, la conservació.
Més informació: Centre Civic Marca de l'Ham.
FIGUERES
Dia 14 novembre 2012
Lloc: Centre Civic Marca de l'Ham
Hora: 2/4 de 8 de la tarda
ENCARA HI HAN PLACES
Taller : LA MASSA MARE o LLEVAT NATURAL
Que es ?
Com es fa?
Com s'utilitza ?
Com es conserva ?.
Elaboració de pa amb massa mare.
Més informació: Centre Civic Marca de l'Ham
FIGUERES
Lloc: Centre Civic Marca de L'Ham
Hora 2/4 de 8 de la tarda
ENCARA HI HAN PLACES
Taller: Aprendre a fer pa
Principis bàsics.
Les farines, la sal, l'aigua, el llevat.
L'amassat, el repós, la fermentació,
la cocció, el refredament, la conservació.
Més informació Centre Civic Marca de l' Ham.
FIGUERES
Dia 7 de Novembre 2012
Lloc: Centre Civic Marca de l'Ham
Hora: 2/4 de 8 tarda
COMPLERT
Taller: Aprendre a fer pa
Principis Bàsics.
Les farines, la sal , l'aigua, el llevat.
L'amassat, el repòs, la fermentació,
la cocció, el refredament, la conservació.
Més informació: Centre Civic Marca de l'Ham.
FIGUERES
Dia 14 novembre 2012
Lloc: Centre Civic Marca de l'Ham
Hora: 2/4 de 8 de la tarda
ENCARA HI HAN PLACES
Taller : LA MASSA MARE o LLEVAT NATURAL
Que es ?
Com es fa?
Com s'utilitza ?
Com es conserva ?.
Elaboració de pa amb massa mare.
Més informació: Centre Civic Marca de l'Ham
FIGUERES
TALLER DE PA D'ESPELTA
TALLER DE PA D'ESPELTA.
Dia 7 Octubre 2012
Lloc: Espai rural de Gallecs.
Hora: 11 h 30
Ambit: Fira de l'Espelta i Dia Mundial dels Ocells
Taller de pa d'espelta.
Principis bàsics
La massa mare d'espelta
Elaboració de pa d'espelta.
Mes informació: www.espairuralgallecs.cat
info@espairuralgallecs.cat
tel 93 544 53 97
Dia 7 Octubre 2012
Lloc: Espai rural de Gallecs.
Hora: 11 h 30
Ambit: Fira de l'Espelta i Dia Mundial dels Ocells
Taller de pa d'espelta.
Principis bàsics
La massa mare d'espelta
Elaboració de pa d'espelta.
Mes informació: www.espairuralgallecs.cat
info@espairuralgallecs.cat
tel 93 544 53 97
dimecres, 25 de juliol del 2012
UN LLLEVAT NATURAL MOLT POTENT
Per motius de trasllat i quan vaig fer l'ulttim
taller de massa mare a Argelaguer em vaig
quedar sense massa mare a la nevera.
Abans d'ahir vaig iniciar un nou llevat.
Vaig posar dos pots un amb farina de sègol
integral (un cullerada sopera, grossa) i
l'altre amb farina inegral d'espelta, vaig
afegir aigua, remenar bé, tapar i esperar
24 h.
Quina va ser la meva sorpresa que despés,
de només 24 h ja començava a fer
bombolletes. En un principi ho vaig
atribuir a la remenada.
I, vaig afegir a cadascuna de elles 2
cullerades soperes i l'aigua corresponent
i vaig remenar, això eren les 8 de la tarda,
a les 10 pràcticament havia crescut el doble,
amb NOMËS 2 H !!!!!.
Aquest matí a les 8 estava esplendit i he
fet pa. 1 h de repós en bloc (fonyit),
després dividit i format de peces i a
2/4 de 12 ja estava apunt per enfornar.
Hi cuit en un forn elèctric que desconeixia
per complert i ha sortit un pa super
esponjós.
En fi, us ho explico per fer-vos una
mica d'enveja.
Les fotos les hi fet amb el movil i no
han quedat massa bé, però es veuen
els grans ulls que ha fet la fermentació.
taller de massa mare a Argelaguer em vaig
quedar sense massa mare a la nevera.
Abans d'ahir vaig iniciar un nou llevat.
Vaig posar dos pots un amb farina de sègol
integral (un cullerada sopera, grossa) i
l'altre amb farina inegral d'espelta, vaig
afegir aigua, remenar bé, tapar i esperar
24 h.
Quina va ser la meva sorpresa que despés,
de només 24 h ja començava a fer
bombolletes. En un principi ho vaig
atribuir a la remenada.
I, vaig afegir a cadascuna de elles 2
cullerades soperes i l'aigua corresponent
i vaig remenar, això eren les 8 de la tarda,
a les 10 pràcticament havia crescut el doble,
amb NOMËS 2 H !!!!!.
Aquest matí a les 8 estava esplendit i he
fet pa. 1 h de repós en bloc (fonyit),
després dividit i format de peces i a
2/4 de 12 ja estava apunt per enfornar.
Hi cuit en un forn elèctric que desconeixia
per complert i ha sortit un pa super
esponjós.
En fi, us ho explico per fer-vos una
mica d'enveja.
Les fotos les hi fet amb el movil i no
han quedat massa bé, però es veuen
els grans ulls que ha fet la fermentació.
Subscriure's a:
Missatges (Atom)