dimarts, 16 d’abril del 2013

TALLER PER APRENDRE A FER PA CASSOLÀ

TALLER  PER  APRENDRE  A  FER  PA

(NOVA  DATA)


Objectiu: aprendre a fer pa a casa a ma.
Lloc.  VILAFANT

Dia:   1  de  JUNY,  dissabte

Horari:  TOT  EL  DIA. inici  2/4  de  10 matí
Preu :  65€  (inclou dinar i refrigeris)
PLACES LIMITADES    a   5  persones

ULTIM DIA D'INSCRIPCIÓ   29 DE MAIG
.
Condicions de pagament: consultar a
volsferpa@gmail.com
Taller   eminenment  pràctic.
Aprendrem diferents sistemes per amassar.
Veurem diferents farines.
Aprendrem a fer massa  mare i
autilitzarla.
Courem en un forn tipic de casa.

MES  INFORMACIÓ I CONSULTES  A
volsferpa@gmail.com

dilluns, 4 de febrer del 2013

TALLER APRENDRE A FER PA. TALLER TEORIC-PRACTIC.

TALLER   APRENDRE  A  FER  PA.
DIES    20   I   21    ABRIL
LLOC   SOBRECASTELL (ARENY DE NOGUERA)

TEMES :
APRENDRE A FER PA  I  MASSA  MARE.
TALLER   TEORIC   I  PRÀCTIC.
INICI  EL  DISSABTE  20   MATÍ   I  TARDA.
DIUMENGE   21    MATÍ.

INCLOU :   MATERIAL,  DOSSIER, DINAR
DEL  DISSABTE  I  REFRIGERIS.

PREU  :    65 €
Mes  informació a:
Per  l'allotjament podeu contactar amb
ESTEFANIA   Santiago
609 691 959      /   696 628 530
eltallernatural@gmail.com
EL TALLER  NATURAL

TALLER DE PANS NUTRITIUS I ENERGÈTICS.

DIA:       16    MARÇ
HORA:    11 H
LLOC    MARENOSTRUM (BARCELONA)

TALLER  DE  PANS  NUTRITIUS  I   ENERGÈTICS.
 Elaboració  de  pa amb diferentes farines
per aconseguir una proteina vegetal en
forma de pa.
Blat, espelta, sègol amb sigrons, espinacs o llenties.

Elaboració de pans  plens d'energia per aquells
que tenen petits molt moguts i gasten molta
energia o per aquells que busquen un suplement
energètic per anar a caminar o fer esport.

MES  INFORMACIÓ A
www.saludalplato.com

divendres, 28 de setembre del 2012

TALLERS DE PA DE NADAL,GALETES I PA DE PESSIC A GALLECS

TALLER   DE  NADAL 


ENCARA  HI  HAN  PLACES  !!!!

TALLER  DE  GALETES, PA  DE  PESSIC   I
PA  DE  NADAL.

DATA:   Dissabte      15  de  Desembre

Hora:     10   Matí
Lloc:  Obrador de  Gallecs.
Preu:   20  €

Farem galetes d'espelta
galetes  amb blat Montcada
pans de  pessic  d'espelta
 i pa de  Nadal 

CAL   RESERVAR  PLAÇA  AL  TEL
93  544  53  97
Correu    info@espairuralgallecs.cat

S'utilitzen  farines  de  Gallecs.

PLACES LIMITADES.

divendres, 14 de setembre del 2012

TALLERS DE PA I MASSA MARE A FIGUERES

Dia    31   d'octubre  2012
Lloc: Centre Civic  Marca de L'Ham
Hora   2/4 de  8 de la tarda
ENCARA HI HAN PLACES
Taller:  Aprendre a fer pa
Principis bàsics.
Les farines, la sal, l'aigua, el llevat.
L'amassat, el repós, la fermentació,
la cocció, el refredament, la conservació.

Més informació  Centre Civic  Marca de l' Ham.
 FIGUERES

Dia    7    de  Novembre  2012
Lloc:  Centre Civic  Marca  de l'Ham
Hora:  2/4  de  8   tarda

COMPLERT

Taller:  Aprendre a  fer pa
Principis  Bàsics.
Les farines, la sal , l'aigua, el llevat.
L'amassat, el repòs, la fermentació,
la cocció, el refredament, la conservació.

Més informació: Centre Civic Marca  de l'Ham.
FIGUERES

Dia   14   novembre   2012
Lloc:   Centre  Civic Marca de l'Ham
Hora: 2/4 de  8  de la tarda

ENCARA  HI HAN PLACES

Taller :   LA MASSA  MARE  o LLEVAT NATURAL
Que es ?
Com es  fa?
Com s'utilitza ?
Com es conserva ?.
Elaboració de pa amb massa mare.

Més  informació: Centre Civic Marca de l'Ham
FIGUERES

TALLER DE PA D'ESPELTA

TALLER DE  PA  D'ESPELTA.

Dia    7   Octubre   2012

Lloc:  Espai rural de  Gallecs.
Hora:  11 h 30
Ambit: Fira de l'Espelta i Dia Mundial dels Ocells

Taller de pa  d'espelta.
Principis  bàsics
La  massa mare d'espelta
Elaboració de pa d'espelta.

Mes informació: www.espairuralgallecs.cat
info@espairuralgallecs.cat
tel   93   544 53 97

dimecres, 25 de juliol del 2012

UN LLLEVAT NATURAL MOLT POTENT

Per motius de trasllat i quan vaig fer l'ulttim
taller de  massa  mare a  Argelaguer em vaig
quedar sense massa mare a la nevera.
Abans d'ahir vaig iniciar un nou llevat.
Vaig posar dos pots un amb farina de sègol
integral (un cullerada sopera, grossa) i
l'altre amb farina inegral d'espelta, vaig
afegir aigua, remenar bé, tapar i esperar
24 h.
Quina va ser la meva sorpresa que despés,
de només  24 h ja començava a fer
bombolletes. En un principi ho vaig
atribuir a la remenada.
I, vaig afegir a cadascuna de elles 2
cullerades soperes i l'aigua corresponent
i vaig remenar, això eren les 8 de la tarda,
a les 10 pràcticament havia crescut el doble,
 amb  NOMËS  2  H !!!!!.
Aquest matí a les 8 estava esplendit i he
fet pa. 1 h de repós en bloc (fonyit),
després dividit i format de peces i a
2/4  de 12 ja estava apunt per enfornar.
Hi cuit en un forn elèctric que desconeixia

per complert i ha sortit un pa   super
esponjós.
En fi, us ho explico per fer-vos una
mica d'enveja.
Les fotos les hi fet amb el movil i no
han quedat massa bé, però es veuen
els grans ulls que ha fet la fermentació.