
Taller de pa: principis basics i
explicacio i elaboració de massa
mare d'espelta.
Horari taller : a les 10 h
Dia: dissabte 18 de febrer.
Població: Porqueres ( al costat de Banyoles)
Adreça: c/ Angel Guimera, 7
Tel 678 933 437
Horari d'inscripció :
de 9 a 14 i de 16 a 20
de dilluns a divendres.
Contactes: Judit i Marta.
Places limitades.
3 comentaris:
hola!
he seguit les teves instruccions en l'elaboració del pa, no obstant, m'ha quedat molt emassat, pesant i tipos pedra, bo de gust i una crosta que m'agrada força,és d'espelta, què puc fer per què quedi més esponjos?
Teia
Hola Teresa. Seria ineresant saber la quantitat d'aigua que has utilitzat, el temps d'amassat i el temps de repos abans d'enfornar. Has de tenir en compte, que l'espelta te tendencia a no ser esponjosa. Pero crec que al teu pa li falta repos abans d'enfornar. Em falten dades per poder corregir-te.
Gràcies Josep, avui tornaré a intentar-ho.
Teia
Publica un comentari a l'entrada