dijous, 2 de febrer de 2012

TALLER DE PA I MASSA MARE A PORQUERES (al costat de Banyoles)






Taller de pa: principis basics i
explicacio i elaboració de massa
mare d'espelta.
Horari taller : a les 10 h
Dia: dissabte 18 de febrer.

Població: Porqueres ( al costat de Banyoles)
Adreça: c/ Angel Guimera, 7
Tel 678 933 437

Horari d'inscripció :
de 9 a 14 i de 16 a 20
de dilluns a divendres.
Contactes: Judit i Marta.
Places limitades.

3 comentaris:

Teresa ha dit...

hola!
he seguit les teves instruccions en l'elaboració del pa, no obstant, m'ha quedat molt emassat, pesant i tipos pedra, bo de gust i una crosta que m'agrada força,és d'espelta, què puc fer per què quedi més esponjos?
Teia

josep ha dit...

Hola Teresa. Seria ineresant saber la quantitat d'aigua que has utilitzat, el temps d'amassat i el temps de repos abans d'enfornar. Has de tenir en compte, que l'espelta te tendencia a no ser esponjosa. Pero crec que al teu pa li falta repos abans d'enfornar. Em falten dades per poder corregir-te.

Teresa ha dit...

Gràcies Josep, avui tornaré a intentar-ho.
Teia