LLOC MARENOSTRUM.
MÉS INFORMACIÓ
www.saludalplato.com
DIA 22 DE NOVEMBRE.
Programa:
Pastís de formatge a partir de formatge de Kéfir.
400 de formatge cremós de kefir
200 de sucre semi-integral
3 ous
25 de midó de panís
pell de mitja llimona rallada
panses (opcional)
Pasta de full amb formatge fresc de kefir i
compota de poma amb gingebre fresc.
Posar una capa de formatge cremós de kefir, a sobre
la compota de poma.
I cap al forn.
Quan estigui fred engelatinar amb gelatina d'agar-agar.
Possibilitats del kefir
com es fa el kefir
com es fa el formatge de kefir
com a ingredient de 1 plat (formatge)
com a postres (formatge cremós)
com batut diferents tipus.
Pastís de garrofa i fruits secs
95 de mantega pomada
100 sucre integral o mel
3 rovells d'ou
100 farina de garrofa
90 farina integral de blat "montcada" (blat local del Vallès)
llevat per a pastissos (opcional)
3 clares d'ou muntades a punt de neu a una punta de sal
Opcions: panses, nous, xocolata a trossos, etc.
Incorporar abans de les clares d'ou.
Trena farcida.
500 farina integral "montcada"
8 gr se sal no refinada
1 sobre de llevat en pols ecològic per a pa
60 sucre integral
60 mantega
1 ou
250 d'aigua tèbia o llet.
Farcit: castanya cuita,nous a trossos, sucre integral
o mel , pell de llimona rallada, sucre avainillat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada