hola! he seguit les teves instruccions en l'elaboració del pa, no obstant, m'ha quedat molt emassat, pesant i tipos pedra, bo de gust i una crosta que m'agrada força,és d'espelta, què puc fer per què quedi més esponjos? Teia
Hola Teresa. Seria ineresant saber la quantitat d'aigua que has utilitzat, el temps d'amassat i el temps de repos abans d'enfornar. Has de tenir en compte, que l'espelta te tendencia a no ser esponjosa. Pero crec que al teu pa li falta repos abans d'enfornar. Em falten dades per poder corregir-te.
3 comentaris:
hola!
he seguit les teves instruccions en l'elaboració del pa, no obstant, m'ha quedat molt emassat, pesant i tipos pedra, bo de gust i una crosta que m'agrada força,és d'espelta, què puc fer per què quedi més esponjos?
Teia
Hola Teresa. Seria ineresant saber la quantitat d'aigua que has utilitzat, el temps d'amassat i el temps de repos abans d'enfornar. Has de tenir en compte, que l'espelta te tendencia a no ser esponjosa. Pero crec que al teu pa li falta repos abans d'enfornar. Em falten dades per poder corregir-te.
Gràcies Josep, avui tornaré a intentar-ho.
Teia
Publica un comentari a l'entrada