dilluns, 6 d’octubre de 2014

TALLER AL MARENOSTRUM. Pastisseria de temporada

LLOC     MARENOSTRUM.

MÉS INFORMACIÓ

www.saludalplato.com

DIA   22   DE   NOVEMBRE.




Programa:

Pastís de formatge a partir de formatge de Kéfir.

 400   de  formatge  cremós  de  kefir
200    de  sucre semi-integral
3         ous
25      de  midó de panís
pell  de  mitja llimona   rallada
panses  (opcional)


Pasta de full amb formatge fresc de kefir i
compota de poma amb gingebre fresc.

Posar una capa de formatge  cremós de kefir, a sobre
la compota de poma.
I cap al forn.
Quan estigui fred engelatinar amb gelatina d'agar-agar.


Possibilitats del kefir
         com es fa el kefir
         com es fa el formatge de  kefir
         com a ingredient de 1 plat (formatge)
         com a postres  (formatge cremós)
         com  batut diferents tipus.

Pastís de  garrofa i fruits  secs

95    de  mantega  pomada
100     sucre integral   o   mel

3      rovells  d'ou

100    farina  de  garrofa
90      farina  integral  de  blat "montcada" (blat local del Vallès)
         llevat per a pastissos (opcional)

3      clares d'ou muntades a punt de neu a una punta de sal

Opcions: panses, nous, xocolata a trossos, etc.
Incorporar abans de les clares d'ou.


 
Trena farcida.

500      farina  integral "montcada"
8         gr  se  sal no refinada
1          sobre de  llevat en pols ecològic per a pa

60       sucre  integral
60       mantega
1          ou

250    d'aigua tèbia o  llet.

Farcit:  castanya cuita,nous a trossos, sucre integral
o mel , pell de  llimona  rallada, sucre avainillat.


Cap comentari: