dilluns, 3 de febrer de 2014

APRENDRE A FER PA I MASSA MARE amb blats antics i locals.

APRENDRE A FER PA AMB BLATS
ANTICS I LOCALS.

Dia   Dissabte   22  de  Febrer
Hora    11  h  matí
Lloc  Marenostrum (BCN)

Explicacio de com fer pa a casa.
Explicació de com fer la Massa Mare.
Com utilitzar-la.
Com guardarl-a.
Perque menjar nomes pa fet amb Massa Mare?
Les propietats nutricionals


Presencial ment es fara un pa amb el blat
recuperat Florence-Aurora i un pa de motlle
amb plàtan i nous.(sense sucre)

S'ensenyarà com elaborar la Massa Mare.

Es podran TASTAR diferents pans fets amb farina de:
Espelta integral   (blat antic)
Blat Persa     (blat antic)
Florence-aurora (blat recuperat)
Montcada        (blat tipic del Valles)
Sègol  100 x 100
Forment    (blat antic  català)
Xeixa.     (considerat el blat autocton de Catalunya)

On comprar farines d'aquests blats ?

Tot aixó i mes ho gaudirem amb les  25 persones
que vindran al taller.

Mes info a  www.saludalplato.com
Apunteu-vos-hi  !!!  Encara queden places  !!!